Vonalas létesítmények és élővilág - Negyedik IENE Műhelytalálkozó

Hagyományainkhoz híven a Magyar Tudományos Akadémia Ökológiai Kutatóközpont Duna-kutató Intézet, a Főváros Állat- és Növénykert, az F6 Fenntarthatóságért Egyesület, a Varangy Akciócsoport Egyesület, a Magyar Biológiai Társaság Környezet- és Természetvédelmi Szakosztálya, a CEEweb a Biológiai Sokféleségért és a Kárpátok Egyezmény Titkárságának keretében idén újból megrendezi immár a negyedik Vonalas létesítmények IENE Műhelytalálkozót!

A Műhelytalálkozó témája a mesterséges vonalas létesítmények, utak, vasutak, csatornák és az élővilág kapcsolata, különös tekintettel az utóbbi védelmére. Idei rendezvényünket a Kárpátok Egyezmény Fenntartható ipar, energia, közlekedés és infrastruktúra munkacsoportjának találkozójával egybekötve tartjuk.

A rendezvény időpontja: 2018. május 16-17. (szerda, csütörtök);
Helyszíne: Fővárosi Állat- és Növénykert Barlang terme

Kérjük, hogy akik hallgatóként, vagy előadóként részt kívánnak venni a rendezvényen, a kitöltött jelentkezési lapot és az előadás, poszter kivonatát az ienebudapest2018@gmail.com e-mail címre, legkésőbb 2018. április 27-ig (péntek) legyenek szívesek elküldeni!

A szervezők részéről kapcsolattartó: Weiperth András (MTA ÖK Duna-kutató Intézet)