Kutatói szállásigénylés, kedvezmények

Az MTA ÖK Vácrátóton, Tihanyban és immáron Budapesten is rendelkezik szállásokkal, amelyek a kutatók, munkatársak, vendégek, vendégkutatók, szakdolgozók vagy PhD hallgatók számára kedvezményesen is igénybe vehetők, az alábbi feltételekkel. a) Az intézetek (nem az egyes kutatók!) meghívott vendégeinek az intézet-igazgató döntése alapján ingyenes elhelyezés adható. b) Az MTA ÖK más telephelyein dolgozók, amennyiben a munkavégzés miatt kell az adott intézetben tartózkodnia, a kedvezmény 90%. Ezt elsősorban pályázati forrásból kell fedezni. c) Az MTA ÖK dolgozók szakdolgozó és doktorandusz hallgatói, ha munkavégzés céljából kérik a szállást: 90% kedvezmény. d) Az MTA ÖK dolgozók által meghívott vendégkutatók, ha munka céljából kérik: 30% kedvezmény; e) MTA ÖK dolgozói és közvetlen hozzátartozóik: 30% kedvezmény; f) Az MTA ÖK igazgatója saját hatáskörében 15% kedvezményt adhat az intézettel hagyományosan hosszú szakmai kapcsolatban álló, az intézet tevékenységét támogató, annak javát szolgáló személyeknek. Kedvezményes szálláskérés esetén az adott intézet-igazgató dönt, hogy a különböző szintű szálláslehetőségek közül melyiket tudja biztosítani.

Az igénybe vehető vendég-, kutatói-, ill. vendégkutatói szállások:

BUDAPESTEN VÁCRÁTÓTON TIHANYBAN >>> További részletek a tihanyi vendégház oldalán találhatók!

BUDAPESTEN (MTA ÖK DKI) A főváros 11. kerületében lévő, kiváló közlekedésű kutatóházhoz tartozó épület tetőterében 2 db kétszemélyes vendégszoba található, melyek teljes felszereltséggel rendelkeznek. A szobákhoz külön zuhanyzó tartozik, valamint televízió, légkondicionáló és korlátlan wifi elérés is biztosított. Cím: 1113 Budapest, Karolina út. 29. Kaputelefon: A 10-es gomb megnyomásával érhető el a porta. Kapcsolattartó: Rajnai Péterné Elérhetőség: dki-titkarsag@okologia.mta.hu tel: 06 1 279 3105 A kutatóház megközelítése tömegközlekedéssel: Busszal (212-es), ami a Boráros tér és Svábhegy között közlekedik. A megálló neve: Ortopédia, Vérellátó A Móricz Zsigmond körtértől 61-es villamossal a Szüret utcai megállóig, onnan 5 perc séta az Ábel Jenő utcán, majd a Diószeg úton egészen a Karolináig. A Karolina és a Diószegi út kereszteződésénél található az Intézet.

 

Árak 1 fő/szoba/éj: 6000 Ft 2 fő/szoba/éj: 7500 Ft Kedvezményes árak VISSZA az oldal tetejére ...

VÁCRÁTÓTON (MTA ÖK ÖBI) A Vácrátóti Nemzeti Botanikus Kert területén található, gyönyörű környezetben fekvő épület első emeletén 2 db kétszemélyes, valamint 1 db háromszemélyes vendégszoba található, melyek teljes felszereltséggel rendelkeznek. Minden szobához külön - nemrég felújított - zuhanyzós fürdőszoba tartozik. Cím: 2163 Vácrátót, Alkotmány u. 2-4. Portaszolgálat: 06:00-18:00-ig Kapcsolattartó: ÖBI Titkárság, Elérhetőség: obi-titkarsag@okologia.mta.hu tel: 06 28 360 122/141 
A Vendégház megközelítése tömegközlekedéssel: Menetrend szerinti autóbuszjáratokkal a Vác - Gödöllő, Vác - Fót, Vác - Galgamácsa vonalakon, valamint Budapestről a 3. metróhoz csatlakozó, Újpest központból - Őrbottyán - Vácrátót - Vácduka - Vác útvonalon közlekedő járattal közelíthető meg. A buszjáratoknak a botanikus kert főbejárata előtt megállója van. A botanikus kert vasúton a Budapest Nyugati pu. - Vácrátót – Vác, vagy a Budapest Nyugati Pu. - Szob vonalon Vácig utazva és onnan vonattal Vácrátótig érhető el. Felhívjuk figyelmüket, hogy nincs minden vonathoz a községig (3 km) buszcsatlakozás. Közúton Budapestről az M3-as út Fót - Csomád - Őrbottyán - Vácrátót útvonal, Gödöllő felől a Veresegyház - Őrbottyán útvonal, Vác felől pedig a Vácrátótra (tovább Veresegyház - Gödöllőre) vezető út vehető igénybe vagy az M2-es (2/A) úton a Vácrátót – Gödöllő lehajtóról közelíthető meg. Vácrátót Budapest központjától 35 km, Váctól 11km, Gödöllőtől 15 km távolságra fekszik.

 

Ár 1 szoba/éj: 4500 Ft Kedvezményes árak

VISSZA az oldal tetejére ...

 

TIHANYBAN (MTA ÖK BLI) A tihanyi vendégház saját honlappal rendelkezik. A további részletek itt találhatók!

VISSZA az oldal tetejére ...